Cursul de specializare Expert Legislatia Muncii

MAI MULT

Noua profesie EXPERT LEGISLATIA MUNCII are ca obiectiv principal asigurarea aplicarii corecte a prevederilor legale privind raporturile colective si individuale de munca sau serviciu, consilierea managerilor privind noile modificari si tendinte pe piata muncii, prevenirea eventualelor abuzuri ale angajatorilor asupra salariatilor precum si diminuarea muncii fara forme legale.
Programul utilizează tehnici moderne  de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, studii de caz şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice Expertului in Legislatia Muncii.
Studiile de caz sunt selectate din practica judiciara in materia litigiilor de munca. Vor fi prezentate spete relevante solutionate de catre instantele de judecata, precum si spete intalnite in practica de catre participantii la curs.

Cursul postuniversitar de Dreptul muncii si securitatii sociale

MAI MULT

Cursul Postuniversitar de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale este organizat de Universitatea Ecologica din Bucuresti in parteneriat cu Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii si LEXAcademy.
Cursurile postuniversitare se adreseaza atat expertilor in legislatia muncii, avocatilor sau juristilor  cat si altor categorii de specialisti care doresc sa-si completeze formarea profesionala: practicieni in RU ( inspectori resurse umane, manager resurse umane), inspectori de munca,  lichidatori, mediatori etc.
La acest program se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta, indiferent de specializarea absolvita. Programul este structurat pe parcursul unui semestru universitar avand o durata de 160 de ore, structurat pe module. De regula, cursurile se vor desfasura in ultima parte a saptamanii, seara si in weekend.
Cursul este cotat cu 30 de credite universitare si cu 20 de puncte profesionale pentru avocati*